Computerhulp - jaranu

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
 
 
Jara Computerhulp is gericht op het leveren van ICT gerelateerd dienstverlening aan in eerste instantie mensen die specifiek behoeften hebben op dit vlak en die daar zelf niet in kunnen voorzien of niet in eigen directe omgeving.
 
Het concept is niet commercieel van opzet. Het leerwerk karakter is sterk groeiend en heeft zich in de loop der jaren in functie uitgebreid. Het dient niet alleen als een "repair" punt maar ook als een ontmoetingsplek voor inwoners, vindmiddel en ingang bij kwetsbare inwoners. Bovendien gaat het verder dan een zoek en verwijzingsfunctie naar aanbod van projecten en dagbestedingsplekken. Veel burgers worden niet wijzer van overheidsdiensten die steeds digitaler worden en staan onvoldoende centraal. Onze werkwijze richt zich op een benadering van buiten naar binnen en bevordert bottom-up initiatief. Wat diensten en producten van de overheid dichter bij burgers brengt.
 
Binnen een sociale context worden tegen een zeer schappelijke prijs digitale media oplossingen van professionele standaarden geboden.
Bezoekadres
Tielrodestraat 49, 4826 CN BREDA

Postadres
Postbus 6927, 4802 HX BREDA
Openingstijden

Mandaag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten
Contact

Email | info@jaranu.com
WhatsApp | 2166 9778
Telefoon | 06 3494 6265
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu